026 311 93 08

TANGO leolux bekleden

Herstofferen Duiven Ronald van Maanen: voor kwaliteit en betrouwbaarheid ook in de regio Huissen.

Herstofferen Duiven Ronald van Maanen verhuist naar Dorpstraat 104 Westervoort stoffeert ook in de regio Huissen  op professionele wijze uw banken, stoelen, loungebanken en fauteuils. Herstofferen Ronald van Maanen  Meubelstoffeerders is sinds 1994 een begrip in Arnhem, Duiven en omgeving Huissen op gebied van herstofferen en bekleden van al uw geliefde zitmeubelen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
Voor  particulieren  herstofferen en renoveren wij diverse soorten zitmeubelen, boot-, caravan- en lounge bankkussens of uw bed-achterwand.                                                                                                                                                                                        
Voor de  zakelijke sector is  Herstofferen Duiven thans Westervoort Ronald van Maanen  een begrip op het gebied van stofferen en herbekleden van al uw kantoor- en  horecameubilair
Ons stoffeerbedrijf verzorgt met halen en brengen stoffeer opdrachten door het hele land.

Herstofferen een aantrekkelijk alternatief ook in Huissen waarom? goed voor uw portemonnee,en het milieu.

Wanneer u zich afvraagt of het stofferen bij Herstofferen Duiven thans Westervoot Ronald van Maanen ook in Huissen een aantrekkelijk alternatief is voor het aanschaffen van nieuw meubilair, is het antwoord een volmondig ja. Het opnieuw stofferen van kwaliteitsmeubels is financieel een aantrekkelijke optie, zowel voor particulieren  als voor de zakelijke markt .

U kunt ervan uitgaan dat de kosten ca. 40 tot 60% bedragen, dit alleen direct bij onze stoffeerderij via de winkelier zijn de kosten ca. 20 tot 30 % lager, vergeleken met de aankoop van nieuw meubilair. En het resultaat doet beslist niet onder voor nieuw! Ervaren, allround vaklieden werken met zorg en aandacht aan uw opdracht. Het advies bij de stofkeuze en de tips voor het onderhoud behoren tot de vanzelfsprekende service van Ronald van Maanen. Evenals onze garantie.Vraag gratis u prijs telf 026-3119308.  Ons e-mail adres   contactpagina.

Onze showroom

Wanneer u de stoffering wilt bekijken, kunt u bij Herstofferen  Ronald van Maanen  Meubelstoffeerders  een bezoek brengen aan de  showroom. Daar vind u een uitgebreide stalencollectie.  Herstofferen Duiven Ronald van Maanen Meubelstoffeerders werkt ook in de regio Huissen met kwalitatief hoogwaardige stoffen van fabrikanten als de ploeg  Gabriel, Romo, Chivasso en Ohmann                                                                                                                                                                                   
Wij hebben ervaring met het herstofferen van meubilair van bekende merken, zoals onder meer Artifort en Leolux. Een overzicht treft u in ons portfolio.Naast kwaliteitswerk op het gebied van herstofferen, brengt Ronald van Maanen ook een design collectie zitmeubelen deze hebben van een nieuwe bekleding voorzien, zijn weer als nieuw met garantie. Elegante modellen, aantrekkelijk geprijsd, gemakkelijk inpasbaar in het interieur.