026 311 93 08

Meubel Outlet

Meubel Outlet zijn gebruikte design kwaliteitsmeubelen als Leolux, Artifort, enz. banken stoelen in onze Meubel Outlet zijn door  vakkundig herstoffering voorzien van een nieuwe stof, leer. Modern, klassiek. Na een grondig stoffering zijn deze kwaliteit meubels weer als nieuw, klaar voor een jaren lang tweede leven. met 100% 3-jarige CBM garantie.

Nu onze zomer aanbieding 15% korting op alle stof/leer prijzen.

Meubel Outlet zijn bij ons vele kwaliteit topmerken als Leolux, Artifort, opnieuw gestoffeerd en voor een scherpe prijs met garantie (helaas niet regelmatig) te koop.

Deze Meubel Outlet Design bank-Montis (zie foto)Is door Ronald van Maanen vakkundig met een goede kwaliteit leer opnieuw met de 3 jarige CBM garantie gestoffeerd.

WAAROM NIET UW EIGEN BANK LATEN HERSTOFFEREN? DEZE IS NOG STEEDS GELD WAARD, IS GOED VOOR MILLIEU EN UW BUDGET T.O.Z VAN EEN NIEUWE AANKOOP.  

Lees u mee? voorbeeld.

Artifort bank model Mare herstofferen berekening Bedrag
Nieuwprijs winkel  Artifort bank Mare ong. € 3250.00
Opbrengst van uw bank Mare na +/_ 5 j  op marktplaats €    250.00
Opnieuw stofferen €  1350.00
w budget voordeel is  €3245. – € 1350.= € 1900. + €250. =€2150. is u besparing  t.o.z van een nieuwe aankoop  66.15 %

De voordelen? De bank voordelig stofferen is een zeer goed alternatief ten opzichten van een nieuwe bank aankoop. Positief prijsverschil met een nieuw bank kan wel oplopen tot zestig procent.

Daarbij komt dat u ook zeker weet dat uw bank na herstoffering als van ouds weer comfortabel zit, met 3-jarige CBM-garantie, binnen 6-dagen thuis, geen voor uit betaling, ruime stof en leer keuze, uit de vele voordelige kwaliteit stoffen en leer. gratis advies,

Wat wilt u nog meer? Klinkt ook voor u dit herstofferen als een aantrekkelijk voorstel? Vraag direct een gratis prijs voorstel.

STOEL STOFFEREN 2 MIN INFO PRIJS

Meubel Outlet Montis bank VERKOCHT

Meubel Outlet Montis bank leer bekleding VERKOCHT

 

 

 

 

 

 

– See more at: https://www.ronaldvanmaanen.nl/meubel-outlet/meubel-outlet-bank-montis/#sthash.KCkZzrfI.dpuf