026 311 93 08

Meubel Outlet

Meubel Outlet zijn gebruikte design kwaliteitsmeubelen als Leolux, Artifort, enz. banken stoelen in onze Meubel Outlet zijn door  vakkundig herstoffering voorzien van een nieuwe stof, leer. Modern, klassiek. Na een grondig stoffering zijn deze kwaliteit meubels weer als nieuw, klaar voor een jaren lang tweede leven. met 100% 3-jarige CBM garantie.

Profiteer tot 15 mei 2019 direct van deze vrolijke voorjaars  aanbieding 15% op alle stof en leer prijzen.

Meubel Outlet zijn bij ons vele kwaliteit topmerken als Leolux, Artifort, opnieuw gestoffeerd en voor een scherpe prijs met garantie regelmatig te koop.

Deze Meubel Outlet Design bank-Montis Is door Ronald van Maanen vakkundig met een goede kwaliteit leer opnieuw met de 3 jarige CBM garantie gestoffeerd.

MAAR WAAROM NIET UW BANK HERSTOFFEREN? IS GOED VOOR HET MILLIEU EN UW BUDGET.

 

De voordelen? De bank voordelig stofferen is een zeer goed alternatief ten opzichten van een nieuwe bank aankoop. Positief prijsverschil met een nieuw bank kan wel oplopen tot zestig procent.

Daarbij komt dat u ook zeker weet dat uw bank na herstoffering als van ouds weer comfortabel zit, met 3-jarige CBM-garantie, binnen 6-dagen thuis, geen voor uit betaling, ruime stof en leer keuze, uit de vele voordelige kwaliteit stoffen en leer. gratis advies,

Wat wilt u nog meer? Klinkt ook voor u dit herstofferen als een aantrekkelijk voorstel? Vraag direct een gratis prijs voorstel.

 

Meubel Outlet Montis bank €1495. nu € 995.

Meubel Outlet Montis bank leer bekleding €1495. nu € 995.

 

 

 

 

 

 

– See more at: https://www.ronaldvanmaanen.nl/meubel-outlet/meubel-outlet-bank-montis/#sthash.KCkZzrfI.dpuf