026 311 93 08
 Marco voor gratis advies

Marco voor gratis advies

Stoel stofferen Marco geeft gratis advies.

Dit is nog eens leuk u hier te ontmoeten, stoel stofferen Marco geeft gratis advies.

Maar eerst stel ik mij voor, Marco zelfstandig meubelstoffeerder die van zijn hobby na een gedegen opleiding en kennis te hebben opgedaan bij Ronald van Maanen nu met 30 jaar ervaring in alle facetten van het mooie stoffeer vak u graag wil adviseren met uw stoel stofferen klassiek of modern en te begeleiden in het maken van voor u juiste stof of leer keuze.

Vraag een gratis offerte   of bel direct 026-3119308

Mijn advies is gratis, laten we daar mee starten!

Wat zijn mijn dagelijkse bezigheden meer dan een stoel stofferen.

Als meubelstoffeerder ben ik dagelijks bezig met het stofferen, her-stofferen, reinigen en repareren, bekleden, van antieke stoel stofferen als  moderne stoel opnieuw stofferen  voor particulieren en bedrijven, en zijn vakkundig in uw stoel of bank stofferen.

Mijn hulp is een moderne snijmachine.

Snijden we ook u kussen direct op maat voor boot, caravan, campers en dergelijke.

Wat repareer ik nog meer.

Vele bekende merken nodig voor een goede stoffering.

We werken dagelijks met alle bekende stof-leer merken bijv. De Ploeg, keymer, Kvadrat, Reynaldo, enz. alle met KIM-keurmerk (kwaliteits-informatie-meubelstoffen)

We stofferen alle bekende en onbekende meubelmerken, Leolux, Rolf Benz, Artifort, en vele anderen.

Informatie voor snel verdere inzichten.

We stofferen opdrachten uit heel Nederland. Particulier, Zakelijk, deze worden vaktechnisch goed verwerkt, en stofferen in principe, bijv. Kamper-caravan-boot kussens.

Ik kan u niet direct een prijs geven, deze is sterk afhankelijk van u model, stof of leer keuze, maar wel direct zeg ik u dat deze ong. 40 tot 60% voordeliger is dan een nieuwe aankoop, wel staat de prijs altijd in verhouding tot de kwaliteit. Toch direct u prijs.

U opdracht en planning  in 6 werkdagen uit en thuis, inclusief 3-jarige CBM- garantie, en natuurlijk mijn service.

Bij mij geen aanbetaling bij u opdracht, mijn stelregel eerst een tevreden klant dan betaling bij aflevering.

Altijd welkom in mijn atelier waar u mijn stoffeer werkzaamheden kunt bekijken.

Ik heb met veel plezier over mijn bedrijf verteld, Wij helpen u graag verder in de wereld over herstofferen

Direct u informatie bel 026-3119308 of vraag direct een scherpe prijs, voor een vakkundige stoffering.

Ik hoor graag van u, met vriendelijke groet Marco.

P.s wilt u wat meer van onze tevreden klanten lezen, geen probleem we hebben er velen

                                                                              

 

 

 

.